Calendar icon
23. augusts, 10.00-20.00
Calendar icon
24. augusts, 10.00-15.00

Villa Santa lapenē tiks gatavoti un servēti izsmalcināti ēdieni. Pats Šefpavārs Egils Grīnfelds grilēs un pasniegs gardās jūras veltes un liellopa gaļas ēdienus. Galdiņi tiks izvietoti meža ielokā, pašā Villas Santa sirdī.

Lai pietuvinātu karti, turēt taustiņu "Ctrl" un izmantot peles rituli

Ēdienkarte

Veldzējošā Cēsu gurķu - avokado aukstā zupa ar pašmāju garšaugiem un lakšu emulsiju

4,50 EUR

Uz oglēm gatavots pamatēdiens

Grilētas zaļās mīdijas

Sriracha mērce, siers, garšaugi

VAI
Grilēts Ļuļa kebab

“Bauņu bullītis”, Valmieras novads – kūpināts jogurts ar garšaugiem, halapenjo

(Piedevas no salātu bāra ir iekļautas pamatēdiena cenā)

13,00 EUR

Deserts

Ērkšķogu creme brulee ar karamelizētu canolli cepumu

4,50 EUR

Lavandas tarte ar dedzinātu meringu

4,50 EUR

Dzērieni

Pašmāju limonādes

2,50 EUR

Aktivitātes

13.00 viesnīcas vadītāja apmeklētājus vedīs aizraujošā ekskursijā pa Villa Santa kompleksu. Vēsture savīsies ar mūsdienām interesantā stāstā.