Calendar icon
17.augusts 10:00-20:00

Šogad Raunas ceplis uzņems mājas kafejnīcas apmeklētājus jau ceturto reizi. Sadarbībā ar pieredzējušo šefpavāru Juri Pētersonu ir izveidota ēdienkarte, kas neliks vilties nevienam apmeklētājam. Būs izsmalcināti pamatēdieni, gardas zupas, piedāvājums vegāniem, kā bērnu garšas kārpiņām atbilstošs piedāvājums. Visi ēdieni tiks pagatavoti gan no pašmājās izaudzētiem un sarūpētiem produktim, gan izmantosim tuvējās apkārtnes zemnieku izaudzēto produkciju.

Visi ēdieni  tiks pasniegti uz Raunas ceplī ražotajiem māla traukiem.

Lai pietuvinātu karti, turēt taustiņu "Ctrl" un izmantot peles rituli

Ēdienkarte

Cenas sākot no 5€ līdz 15€

Uzkoda

Foreles filejas tartars ar pašu vītinātiem tomātiem un kaperiem un pašceptu maizi ar Jūras zaķu ikru krēmu.
Grilēts Lapzemes siers ar „Birzī” bērzu sīrupu un Mežnoru zemenēm.

Zupas

Pašmāju tomātu krēmzupa ar kazas sieru un zaļumiem
Jēra gaļas zupa ar zaļumiem un jaunajiem dārzeņiem

Pamatēdiens

Brieža gaļas ragū ar sezonas salātiem un krāsnī ceptu popasada kartupeli.
Cāļa krūtiņa ar kraukšķīgiem kartupeļiem un svaigiem dārzeņiem.
Grubotto ar gailenēm, siera čipšiem un garšaugos ceptiem burkāniem.

Deserts

Dažāda veida saldējumu kokteiļi

Dzērieni

Kafija
Tēja
Mājas limonāde

Aktivitātes

  1. Keramikas ceha apmeklējums
  2. Jēkabam Drandem veltīta izstāde
  3. Radošā darbnīcā darbošanās ar mālu
  4. Dārza apskate, poniji