17. septembrī: 12:00–20:00
“Kausenieku” māju ģimene – Ingrīda Millere ar dēlu Kārli un meitu Edīti un viņas vīru Arturu ir lieli ceļotāji un ēst gatavošanas mīļotāji, kuri no ceļojumiem ir pārveduši receptes ēdieniem, kas ļoti garšojuši. Arī septembrī improvizētajā kafejnīcā būs iespējams nobaudīt no Taizemes atvestās Tom-kha zupas recepti, savukārt paellas gatavošanu Edīte apguvusi, kādu laiku dzīvojot Spānijā, bet Kārlis galdā cels studiju laikā Itālijā bieži gatavoto risoto ar pašu lasītajām sēnēm novada mežos. Arturs, godinot savas lietuviešu saknes, kopā ar lietuviešu kaimiņiem gatavos cepelīnus. Plieņciems uz vienu dienu patiesi kļūs par “Garšu piestātni”, kur baudīt dažādu valstu tradicionālos ēdienus!
Lai pietuvinātu karti, turēt taustiņu "Ctrl" un izmantot peles rituli
Aktivitātes
- Iespēja iegādāties līdzņemšanai mājas cepumus.