Wild`N`Free

Calendar icon
9. septembris: 12:00-19:00
Calendar icon
10. septembris: 12:00-18:00

Mājas kafejnīcas saimnieka hobijs ir medības, kas tagad pārtapis biznesā. Uz vietas saimniecībā tiek gatavota medījumu gaļas kulinārija – burgeri, steiki, šašliki, pildītas pankūkas, lazanja un cita produkcija. Burgerus un desiņas cepam uz dzīvas uguns, viesu acu priekšā! Garšīgs ēdiens 15-20 minūšu laikā.

Lai pietuvinātu karti, turēt taustiņu "Ctrl" un izmantot peles rituli

Ēdienkarte

Pamatēdieni un dzērieni (CENU AMPLITŪDA: 5-20 EUR)

Wild’N’Free brieža gaļas burgeri (divi veidi)
Brieža gaļas desiņas (sardeles, kupāti u.tml.)
Kartupeļu daiviņas
Mājās cepta plātsmaize
Dzērieni

Aktivitātes

  • Izstāstīsim, kā pareizi pagatavot medījumu. Kās jāievēro, lai ēdiens sanāktu garšīgs no labākās un tīrākās gaļas, kāda ir pieejama. Kāpēc ir labi lietot uzturā savvaļā medītu dzīvnieku gaļu. Informācija par Latvijā medījamiem dzīvniekiem, to īpašībām, uzvedību, utt.