Zaļo griķu ēdienu degustācija un griķu stāsts “No lauka līdz galdam”. Griķu Rezidencē var iepazīties ar bioloģisko lauksaimniecību, zaļajiem griķiem un griķu produkciju, un uzzināt, kā graudi no lauka nonāk līdz galdam. Griķu Rezidences ēdienkartē būs tādi ēdieni kā zaļo griķu kotletes ar griķu mērci, diedzētie griķi ar saulē kaltētiem tomātiem, griķu piens, griķu mafini un asuškas, griķu maize ar griķu pesto un diedzētiem griķiem u.c.
Apmeklējumu maksa 10 EUR.
Aktivitātes
- Stāsts par Z/S “Liepkalns” BIO graudaugu audzēšanu un produktu ražošanu;
- Produktu prezentācija;
- Skaisti skati, ziedošo griķu lauki;
- Līdzņemšanai varēs iegādāties BIO zaļos griķus, griķu miltus, diedzētu griķu uzkodas: griķu batoniņus (6 veidi/garšas) un krekerus, BIO diedzētus kaltētus griķus, BIO griķu makaronus, kā arī daudz ko citu.