Calendar icon
4. septembrī: 12:00-18:00

Viesi tiks uzņemti vienā no Kaltenes ievērojamākajām un skaistākajām ēkām – kādreizējā barona Nolkena vasarnīcā, kas tagad darbojas kā Rojas jūras zvejniecības muzeja filiāle. Goda vietā celsim dižciltīgo tomātu, vietējus sezonālus produktus un baudīsim baronu galda cienīgus ēdienus.

Lai pietuvinātu karti, turēt taustiņu "Ctrl" un izmantot peles rituli

Ēdienkarte

Uzkodas

“Tomāti pa francūžu modei” – pildīti cepti tomāti
“Gardu pastēšu tellerķis ar svaigi ceptu maizi” – uzkodu plate ar dažādām pastētēm un svaigu maizi

Ēdieni

“Sarkanā zupe ar pētersīlijām” – tomātu un sezonas dārzeņu zupa
“Lepnie rūšrāceņi ar brēčiem” – kartupeļu un brētliņu sacepums

Saldais ēdiens

“Saldā rikte” – burciņdeserts no sezonas veltēm

Dzērieni

Tēja, kafija, zāļu/augļu ūdens

Aktivitātes

  • Kaltenes kluba apskate – izstādes apskate, radošās ekspozīcijas apskate, muzeja atvērtā krājuma apskate;
  • Jūrnieku mezglu siešana, atjautības uzdevumi;
  • Ēdiens būs paredzēts līdzņemšanai;
  • Varēs iegādāties dažādus mājražojumus un suvenīrus.