Calendar icon
5. augusts: 12:00-20:00
Calendar icon
6. augustā: 12:00-17:00

Mājas kafejnīca BAUŅU BULLĪTIS pasniegs jau iecienītus ēdienus, kas pagatavoti, izmantojot meistarīgi gatavinātu, vietēji audzētu liellopa un jēra gaļu. Tas noteikti būs ģimenei draudzīgs pasākums, neierastā vidē baudot gardu un sātīgu maltīti.

Papildu gardumiem, iepriekš piesakoties, būs iespējams doties ekskursijās pa saimniecību.

Lai pietuvinātu karti, turēt taustiņu "Ctrl" un izmantot peles rituli

Ēdienkarte

Uzkoda

Liellopa tartars (kapāta liellopa gaļa, olīveļļa, sarkanais sīpols, svaigu sezonas dārzeņu salāti, paipalas ola, maize)

Cena – 7 EUR

Liellopa taukos fritēti kartupeļi ar mērcīti

Cena – 2,50 EUR

Bauņu Bullīša uzkodu plate ("Bauņu Bullīša" uzkodu desiņu izlase, beef jerky, brieža aknu pastēte, augļi, marinēti dārzeņi, mērcīte, maize, sviests)

Cena – 15 EUR

Zupa

Bullīša dienas zupa

Cena – 7 EUR

Pamatēdiens

Lapu salāti ar liellopa rostbifu (salātlapas, sīpoli, tomāti, salātu mērce, lēnvārīts sālīts liellopa šķiņķis, maize, sviests)

Cena – 9 EUR

Liellopa un jēra gaļas Ļuļkebabs (liellopa un jēra gaļas iesmiņi, mērce, fritēti kartupeļi, sezonas dārzeņu salāti, garšvielas un garšaugi)

Cena – 9 EUR

Liellopa gaļas Burgers (nogatavināta liellopa gaļas burgerkotlete, mājās cepta burgeru maizīte, Čedaras siers, mērce, tomāts, marinēti sīpoli)

Cena – 7 EUR

40 dienas gatavināts liellopa steiks (Ribeye vai Sirloin šķēle, garšvielas, sezonas svaigo dārzeņu salāti, mērce, fritēti kartupeļi)

Cena – 30 EUR

Saldais ēdiens

Biezpiena krēms ar sezonas ogu mērci (biezpiens, saldais krējums, ogu mērce)

Cena – 6 EUR

Bezē juceklis (salauzts bezē cepums, putukrējums, ogu mērce)

Cena – 6 EUR

Aktivitātes

  • Bauņu Bullīša gaļas produkcijas iegāde;
  • Ekskursija pa gaļas pārstrādes cehu un stāsti par saimniecību ar saimnieku Jāni (ar iepriekšēju pieteikšanos pa tālr. 20240606) – 50 EUR/grupas līdz 15 pers;
  • Visu ēdienkartes piedāvājumu varēs iegādāties arī līdzņemšanai. (papildus maksa par līdzņemšanas traukiem vai arī var ņemt līdzi savus traukus).