Calendar icon
7. septembris 12:00- 21:30
Calendar icon
8. septembris 12:00- 21:30

Piejūras mazpilsēta Pāvilosta kopā ar OTTO veido dabisku vidi, kur apstāties skrējienā, atslēgties no rūpēm, atgūt enerģiju un koncentrēt to uz labsajūtu. No dobes galdā – tā ir OTTO filozofija. Mūsu radošais šefpavārs pirmajā vietā liek izejvielu svaigumu un vietējās saimniecībās audzētus produktus. Sezonālajā ēdienkartē iekļaujam arī pašu lasītas sēnes, pašu vāktu plūškoka ziedu limonādi un saimnieka dārzā lolotos ķirbjus.

Lai pietuvinātu karti, turēt taustiņu "Ctrl" un izmantot peles rituli

Ēdienkarte

Uzkoda - "Garīkas" audzētu šitaki sēņu buljonzupa ar stikla nūdelēm, sojā noturētu olu un maurloku eļļu

Pamatēdiens - Kazdangas "Rukšu" liellopa gaļas steiks ar topinambūru krēmu un demi glace mērci

Deserts - Panna cotta ar kazeņu gēlu un karamelizētu balto šokolādi

Uzkoda - "Garīkas" audzētu šitaki sēņu buljonzupa ar stikla nūdelēm, sojā noturētu olu un maurloku eļļu

Pamatēdiens - Kazas siera mussa un biešu tartalete ar karamelizētiem sīpoliem

Deserts - Panna cotta ar kazeņu gēlu un karamelizētu balto šokolādi

Aktivitātes

Otto mājas vīns, kas pieejams tikai Otto Hotel & Sun.

Gatavotas limonādes un kokteiļi no pašu gatavotiem sīrupiem.

Restorāna sezonālā ēdienkarte un dzērienu karte.