Calendar icon
24. augustā 12.00 - 19.00

Izglītojošs degustēšanas pasākums ar stāstiem par vīna darīšanu norisināsies Antras un Gvido Reismaņu “Ežukalna” dārzā, kur harmonizē saskaņa ar dabas ritmiem, videi draudzīgu rīcību un “zaļu” domāšanu. Saimnieki ar mājas vīna darīšanu nodarbojas jau astoņus gadus, pussaldajiem, sausajiem un bezalkoholiskajiem vīniem izmantojot tikai “Ežukalna” pļavā un dārzā vāktus augus, augļus un ogas. Šeit vīnu dara pēc senām un dzimtā mantotām receptēm.

Pilnīgai degustācijai Mājas kafejnīcas atmosfēru papildinās muzikāla gaisotne un dabas idilles baudīšana.

Lai pietuvinātu karti, turēt taustiņu "Ctrl" un izmantot peles rituli

Ēdienkarte

UZKODAS

Uzkodu plate

Kazas siers, olīvas, krekeri, saulē kaltēti tomāti. Cena – 7 EUR

DZĒRIENI

Mājās ražoti vīni

Pussaldo un sauso aveņu, upeņu, rabarberu un pieneņu vīnu degustācija. Cena – 10 EUR

Bezalkoholiskais aroniju vīns

Cena 3 – EUR

Aktivitātes

Izglītojošs degustēšanas pasākums ar stāstiem par vīna darīšanu, muzikāla gaisotne, dabas idilles baudīšana