13. augustā: 12:00–20:00
Kad vaļasprieks pārtop par nodarbošanos? Kad sevi vari saukt par aldari? Vai tad, kad uzbrūvēts pirmais alus, vai tad, kad tas laists tautās? Varbūt tad, kad ar rūpību ir izstrādātas vairākas receptes? Vai alus pieredzi var izmērīt uzbrūvētajos litros vai tomēr garšā? Meklēsim atbildes kopā! Lai gan mūsu mājās alus tiek darīts salīdzinoši nesen, esam gatavi ar savu amatalu iepazīstināt citus. Mājas kafejnīcā “Augusta pumpuri” būs iespēja nogaršot ap piecas pašu darīta alus receptes. Alu varēs baudīt ar uzkodām vai pamatīgāku maltīti, bet tie, kuri ar alu ir uz “jūs”, nepaliks bešā, jo vasarā daba ir dāsna, un nepaēdis nepaliks neviens.
Lai pietuvinātu karti, turēt taustiņu "Ctrl" un izmantot peles rituli