Iepazīsti neatkārtojamās Piebalgas un Skujenes garšas!
Visi savā dzīvē ir dzirdējuši par latgaliešu viesmīlību, bet tikai retais zinās, ka piebaldzēns šo viesmīlību trīsreiz būs spējīgs pārspēt. Pārbaudi to arī Tu, viesojoties pie Piebalgas un Skujenes puses saimniekiem. Iedomājies Piebalgas ziedošos pakalnus, kuros Tu vari saklausīt bišu zumēšanu un turpat dravā pacienāties ar svaigi sviestu medu. Uz dzīvas uguns vārīta jēra gaļas zupa ir gardums, kas jānogaršo katram Pieblagas ciemiņam. Šeit Tu varēsi iepazīties ar Čangalienas un Slātavas un ēdieniem, kurus, iespējams, citur nebūsi baudījis! Piebalga un Skujene savus kulināros meistastiķus un izslavēto viesmīlību rādīs pirmajā septembra nedēļas nogalē – 3. un 4. septembrī.