10. septembrī: 12:00-22:00
11. septembrī: 12:00-22:00
No dobes galdā – tā ir OTTO filozofija. Brokastis, pusdienas vai vakariņas – mūsu radošais šefpavārs pirmajā vietā liek izejvielu svaigumu un vietējās saimniecībās audzētus produktus. Atrašanās Baltijas jūras krastā nodrošina svaigas zivis OTTO Hotel & Sun ēdienkartē, jo izvēlamies vietējo zvejnieku lomus.
Lai pietuvinātu karti, turēt taustiņu "Ctrl" un izmantot peles rituli
Aktivitātes
- 10. septembrī no plkst. 20:00 – 21:00 trīs dažādu rudens kokteiļu meistarklase, no pašu dārza labumiem vārīti sīrupi un alkohola infūzijas, un gardam nelielām uzkodām no šefpavāra. Cena 30 EUR;
- 11.septembrī dzīvās mūzikas vakars.