Calendar icon
10. septembrī: 12:00-22:00
Calendar icon
11. septembrī: 12:00-22:00

No dobes galdā – tā ir OTTO filozofija. Brokastis, pusdienas vai vakariņas – mūsu radošais šefpavārs pirmajā vietā liek izejvielu svaigumu un vietējās saimniecībās audzētus produktus. Atrašanās Baltijas jūras krastā nodrošina svaigas zivis OTTO Hotel & Sun ēdienkartē, jo izvēlamies vietējo zvejnieku lomus.

Lai pietuvinātu karti, turēt taustiņu "Ctrl" un izmantot peles rituli

Ēdienkarte

Trīs kārtu ēdienkarte pieaugušajiem (Cena: 25 EUR)

Savorīns, muskatriekstu ajoli, dzērvenes un pašcepta maize
Cūkas pavēdere ar karamelizētu kāpostu biezeni, fermentēts ķirbis
Citronu tarte, pīlādžu bezē
Veģetārais piedāvājums
  • Biešu karpačio, putots kazas siers, kardamona eļļa
  • Cidoniju sīrupā karamelizētas saknes, pastinaka biezenis, rutku mērce
  • Citronu tarte, pīlādžu bezē

Aktivitātes

  • 10. septembrī no plkst. 20:00 – 21:00 trīs dažādu rudens kokteiļu meistarklase, no pašu dārza labumiem vārīti sīrupi un alkohola infūzijas, un gardam nelielām uzkodām no šefpavāra. Cena 30 EUR;
  • 11.septembrī dzīvās mūzikas vakars.