2. jūlijs: 12:00-15:00 un 17:00-20:00
3. jūlijs: 12:00-15:00
Ikdienā šī ir vieta, kur pagalmā skraida vistas, dīķī lēkā zivis un rudeņos no dārzā izaugušajiem āboliem tiek darināts ābolu sidrs un ābolu sidra etiķis. Viesi šeit varēs nobaudīt uz ugunskura vārīto sātīgo jēra zupu, pagaršot mājas sidru kā arī iemācīties ko jaunu un piedalīties keramikas un bišu vaska sveču gatavošanas darbnīcā. Būs iespēja iegādāties jauno medu, īpašo franču sieru, rupjmaizi un citus darinājumus.
Pasākuma aktivitātes: 2. un 3. jūlijā no plkst. 15:00 – 17:00 darbosies meistarklases un varēs piedalīties keramikas meistarklasē ar mākslinieci, Pārslu Vekmani, vai bišu vaska sveču gatavošanas meistarklasē ar bitenieku Aigaru Vilmani. Dalība meistarklasē maksā 8 EUR.
Lai pietuvinātu karti, turēt taustiņu "Ctrl" un izmantot peles rituli