Hei, hei!
Vienmēr esmu vēlējusies pamēģināt, kā tas ir – sava kafejnīca vai restūzītis. Garšu pasaule man nav sveša, jo desmit gadus esmu šeptējusies arī virtuvē. Šoreiz piedāvāju jums savus mīļākos ēdienus, kas tinas par un ap miltiem. Sagaršosiet gan Itāliju, gan Franciju, gan Ameriku. Būs pašrocīgi gatavota svaigā pasta (ar iespēju izvēlēties olu vai bezolu), banānmaize un plūmju pīrāgs. Uztaisīšu arī tēju vai kafiju. Kā arī būs iespējams līdzņemšanai iegādāties franču madeleinas – gliemežvāka formas kēksiņus.
Aktivitātes
Sadarbībā ar botanical shaman (https://botanicalshaman.lv/) būs iespēja baudīt pamatēdienam pieskaņotu, Latvijas garšām bagātīgu kombučas dzērienu, vai to iegādāties līdzņemšanai.