“Rogu” saimniece Veronika Smirnova kopā ar palīgiem jau 20 gadus nodarbojas ar bioloģisko piena un gaļas lopkopību, kā arī bioloģiski sertificētu piena pārstrādi. Saimniecībā tiek rīkotas arī meistarklases piena produktu pārstrādē. Viesu namā tiek uzņemti arī viesi, rīkoti pasākumi un dažādi godi. Tāpat te tiek domāts arī par gardu cienastu ne vien pašu ģimenei, bet arī viesiem.
Pusdienas šajā Mājas kafejnīcā tiks pasniegtas vienā no Barona Fon Rekes dzimtas īpašuma muižas ēkām – ratnīcā, kas padomju laikos pārbūvēta par Tautas namu. Šobrīd muižas ēkas zāle kalpo kā
viesu nama svinību vieta, kas saglabājusi īpašu gaisotni.
Ēdiena gatavošanā pamatā tiks izmantoti piemājas bioloģiskajā saimniecībā audzēti produkti. Ēdiens tiks gatavots uz malkas plīts, kas piešķirs ēdienam īpašu smeķi.
“Rogu” mājas kafejnīcas viesiem būs iespēja nobaudīt īstu, sātīgu lauku ēdienu, kura pagatavošanas receptes ir gadsimtiem dzīvas. Pašu gatavots ēdiens, kas ir svaigs un no savas saimniecības nācis te ir lielā cieņā, tāpat kā fakts, ka kopīgas maltītes vieno ģimeni.
Maltīte tiks papildināta arī ar aizrautīgiem saimnieces stāstiem par senākiem un ne tik seniem laikiem, par saimniecību un dzīvi kā tādu.
Aktivitātes
Saimniecībā būs iespēja iepazīties ar siera pārstrādi, būs arī ekskursija pa saimniecību, tāpat būs iespēja arī iegādāties piena, piena pārstrādes produktus, bioloģiski audzētus sakņaugus.