Calendar icon
24. augusts 10.00–18.00

“Mājas kafejnīcu dienās” kafejnīca “Usmas golfa kluba kafejnīca“ piedalīsies pirmo reizi. Mērķis ir iepazīstināt Latvijas iedzīvotājus ar golfa spēli. Ēdiena piedāvājumā būs spinātu krēmzupa ar svaigā siera bumbu kopā ar pašceptu maizi. Kāpēc tieši šāds ēdiens? To uzzināsiet īsajā golfa apmācības pusstundā pirms maltītes, kas viesiem būs obligāta!

Ņemot vērā to, ka bez ēšanas, būs arī golfa spēle, kas ir iekļauta cenā, tad rezervācija šajā kafejnīcā ir obligāta. Pieejamie rezervācijas laiki: 10.00, 12.00, 14.00, 16.00. Maksimālais cilvēku skaits grupā – 12.

Bērnam līdz 12 gadu vecumam, kopā pieaugušo bez maksas.

Lai pietuvinātu karti, turēt taustiņu "Ctrl" un izmantot peles rituli

Ēdienkarte

Spinātu un sezonas dārzeņu krēmzupa ar svaigā siera bumbu + pašcepta maize. Piedāvājums kopā ar saīsināto Golfs ABC apmācības kursu. Cena: 20 eiro /pers.

Aktivitātes

Golfa apmācība viesiem rezervētajos laikos pirms kafejnīcas piedāvājuma baudīšanas. Ja nevari paspēt šajā reizē uz golfa spēli, tad pieejamas arī dāvanu kartes golfa apmācībai, pasākuma organizēšanai vai spēlei laukumā.

Apskates objekti

Ventspils novads ir bagāts ar mežiem, ezeriem un upēm. Ļoti skaista un ainaviska vieta ir Usma, kur var baudīt atpūtu gan ziemā, gan vasarā. Usma ir izdaudzināta ar savu skaisto ezeru un tā apkārtni, ar dabas rezervātu Moricsalu un nostāstiem par to. Usma ir vieta relaksācijai, atpūtai un aktīvajam sportam.

Zlēku luterāņu baznīca celta 1645. gadā, sava greznā interjera dēļ kādreiz dēvēta par Zlēku katedrāli. Baznīcas iekštelpu apskate, iepriekš vienojoties. (+371 29203640)