Calendar icon
3.augusts 14:00 - 18:00
Calendar icon
4.augusts 14:00 - 17:00

Ikdienā Bakūzes  muiža ir vieta nesteidzīgai atpūtai ar skaistiem dižkokiem un īpašām liepām.  Muižā ir iespējams apskatīt trauku izstādi, gida pavadībā izzināt muižas un apkārtnes vēsturi. Dodamies pārgājienos pa Embūtes vēsturiski nozīmīgām vietām, Muižā iespējams nakšņot un pakarsēties pirtiņā.

Kafejnīcu dienā piedalāmies ceturto gadu, jo satiktie cilvēki un pozitīvās emocijas uzlādē visam gadam. Gatavosim ēdienus, kādus ikdienā gatavojam savās ģimenēs,  kā arī kādus gatavoja mūsu bērnībā. No iepriekšējo gadu iecienītākajiem ēdieniem varēsiet baudīt viesu iecienītos ķerriteņus. Būs arī kāda saldā rikte, salātiņi  un krietnāks ēdiens mūsu viesiem.

Lai pietuvinātu karti, turēt taustiņu "Ctrl" un izmantot peles rituli

Ēdienkarte

Salāti

Pierobežas leišu salāti (kartupeļi, olas, ķilavas, sīpoli, majonēze)

3,00 EUR

Rasoliņš

3,00 EUR

Pamatēdieni

“Vistiņa” (Cepta vistas fileja un pasautēta sojas, medus un ķiploku mērcītē ar vārītiem kartupeļiem, vai dārzeņu sautējumu un salātiem)

12,.00 EUR porcija

Ķerriteņi (Kartupeļu klimpas ar ceptu caurraudzīti)

7,50 EUR pocija (iespējama arī dalīta porcija)

Zupa

Gaileņu krēmzupa (sliktas gaileņu ražas gadījumā aizvietosim ar soļanaku)

4,00 EUR porcija

Deserti

Kūciņa

3,00 EUR

Šokolādes krēms ar ogu ķīselīti

2,50 EUR

Kafija

2,00 EUR

Aktivitātes

  • Ekskursija pa muižu.
  • Ārstnieciskā vai relaksējošā muguras masāža. (Ar iepriekšēju pierakstu, Evija – +371 20206734)

Būs iespēja iegādāties garšaugu maisījumus, saruna ar vietējo mājražotāju Inetu Jurķi – Miķelsoni par augiem un to izmantošanu.

Apskates objekti

Embūtes dabas parka apkārtne ir viena no skaistākajām un noslēpumainākajām vietām Kurzemē. Dabas parkā izveidotas takas, skatu platformas, skatu tornis. Dabas parkā atradīsiet augstāko pilskalnu Kurzemē, Induļa avotu, Induļa un Ārijas skulptūru un ozolu, Embūtes baznīcas drupas un vēl daudz ko citu. Parkā iekārtota atpūtas vieta ar iespējām rīkot pikniku.