Calendar icon
3.augusts 15:00 - 19:00

Kafejnīca atrodas Priekules Mūzikas un mākslas skolā, kuras kolektīvs ir saliedējies, lai radītu īpašu piedāvājumu Mājas kafejnīcu dienām.

Mūsu kafejnīcā piedāvājam dažādus gardus ēdienus, kurus var baudīt, klausoties dzīvo mūziku, kas radīs patīkamu un relaksējošu atmosfēru.

Īpaša uzmanība ir veltīta bērniem un viesiem, kuri jūtas jauni sirdī. Viņiem būs iespēja nobaudīt gardus saldējuma kokteiļus un piedalīties dažādās aktivitātēs, gan mākslinieciskās, gan atraktīvās, kas nodrošinās prieku un jautrību visiem apmeklētājiem.

 

Lai pietuvinātu karti, turēt taustiņu "Ctrl" un izmantot peles rituli

Ēdienkarte

Gamma - visās varavīksnes krāsās

Dārzeņi un augļi uz kociņa

5,00 EUR

Gulašzupa

Meža gaļas gulašzupa

5,00 EUR

Zemnieku polka

Kartupeļu pankūkas ar bekonu

7,00 EUR

Rondo

Lavaša rullīši

4,00 EUR

Paganini capriccio

Tiramisu

3,00 EUR

Lai laime nepāriet

Laima krems

5,00 EUR

BaMu vai MeMu

Saldējuma kokteilis ar banāniem vai mellenēm

3,00 EUR

PopKorns

Kafija

Aktivitātes

  • Piedāvājam noķert Priekules pilsētas šarmu, baudot koncertu brīvā dabā;
  • Bērniem dažādas aktivitātes, kurās varēs izpausties radoši, radot prieku gan sev, gan apkārtējiem kā arī izkustēties pildot atraktīvus uzdevumus

Apskates objekti

Priekules baronu Korfu muižas nams būvēts 18. gs. 2. pusē.  19. gs. otrajā pusē pēc Liepājas galvenā arhitekta Paula Maksa Berči (1840—1911) projekta muižas nams pārbūvēts.

Latvijā ir divi Zviedru vārti – Rīgā un Priekulē. Priekules Zviedru vārti celti 1688. gadā, rotāti ar Gotlandes smilšakmenī kaltiem baronu Korfu un Redernu ģerboņiem. Pirms Otrā pasaules kara bijis ticējums – ja vārtu sargzaldātam nobučos nabu, tad šis cilvēks turpmākajā laikā piedzīvošot lielu laimi.