Calendar icon
20. jūlijs: 12:00-20:00
Calendar icon
21. jūlijs: 12:00-18:00

Saimnieki Andis un Andželika kopā ar saviem pieciem pieaugušajiem bērniem – Andri, Artu, Agati, Aleksandru un Adrianu, viņu partneriem – Selmu, Edgaru, Kasparu, Luīzi un Terēzi un mazbērniem – Annemariju, Oliveru, Vilbertu un Paulu un Omi Almu kopīgi radījuši māju kafejnīcu “Brūnu sētā”. Ēdienkarte piedāvās ieskatu Kāļu ģimenes svinībās atspoguļojot gan tradicionālos ģimenes ēdienus, gan modernās kulinārijas tendences. Katrs ēdiens ir rūpīgi izvēlēts un pagatavots, lai viesiem sniegtu autentisku un gardu pieredzi, kas raksturīga Kāļu ģimenes kopā būšanai. Katram kafejnīcas apmeklētājam būs iespēja nogaršot vairākus dažādus ēdienus vienā porcijā. Ģimenē ir pieci pavāri, kas nodrošinās izcilus un dažādus ēdienus, pagatavoti ar mīlestību un augstākās kvalitātes sastāvdaļām. Šo īpašo pasākumu vēl jo īpašāku padarīs omīte Alma Kāle, kura ar savu dzirkstošo enerģiju un jautrību piešķirs kafejnīcai sirsnīgu un mājīgu atmosfēru. Alma priecēs viesus ar stāstiem par vēsturi, smiekliem un neizsīkstošo dzīvesprieku.

Lai pietuvinātu karti, turēt taustiņu "Ctrl" un izmantot peles rituli

Ēdienkarte

Gulašzupa

5, 00 EUR

Uzkoda

Vairāku veidu maizīte, krēmsiers ar saulē kaltētiem tomātiem, zaļumu pesto, pākšaugu smēriņš, garšaugu sviests, medus, ogu ievārījums.

7, 00 EUR par personu

Pamatēdiens

Plucināta cūkgaļa, grilēta vistas fileja, gaļas bumbiņas, kartupeļi, ceptas bietes, burkāni, kāpostu salāti, grūbas, marinēti gurķīši, karamelizēti sīpoli, krējuma mērce, asā mēcīte, džems.

11,00 EUR

* veģetārā opcija – sojšliks, kabaču steiks, pākšaugi,kartupeļi, ceptas bietes, burkāni, kāpostu salāti, grūbas, marinēti gurķīši, karamelizēti sīpoli, krējuma mērce, asā mēcīte, džems.

** bērniem līdz 10 gadu vecumam 7,00 €

Deserts

Kūciņu izlase - marakujas kūciņa, mini pavlova ar zemenēm, upeņu musa kūciņa

7, 00 EUR

Saldējums konusā

2, 00 EUR

Aktivitātes

  • Aktivitātes bērniem.
  • Omes stūrītis ar prāta uzdevumiem.
  • Seno atslēgu izstāde.
  • Dzīvā mūzika un priekšnesumi.